Tartlane võitis aasta esimese TrioBet Live pokkeriturniiri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Kuperman.
Aleksandr Kuperman. Foto: pokerstars.blog

 7. jaanuaril toimunud TrioBet Live pokkeriturniiril osales 99 mängijat kuuest riigist. Kuna tegemist oli deepstack turniiriga, oli teiste seas kohal ka mitmeid endisi Eesti meistreid.



Turniiri algfaasis läks teistest pikalt ette Eesti pokkeri „isaks“ kutsutud Andes Burget, kelle turniirilt välja löömise eest oli välja pandud ka pearaha. Sellest hoolimata suutis ta ise välja mängida 11 osalejat ning hoida liidripositsiooni kuni finaallauani, mil temast rebis ette 2010. aastal suurepäraseid tulemusi näidanud tartlane Aleksandr Kuperman. Burget ja Kuperman olid ka finaallaua liidrid.

Ükski finalistidest ei olnud nõrkade killast, tänu millele kestis võitlus ligi poolteist tundi enne, kui mängu jäi alles neli tugevaimat: Kuperman, Burget, Dmitri G. ja Tarmo Mõttus. Murdepunkt tuli veidi enne kella viit hommikul, kui Kuperman läks all-in, temale järgnesid Tarmo Mõttus ning Burget. Viimane, olles kõik mängu pannud, leidis buttonil olles ässade paari. Aleksandr Kupermanil oli sellele vastu näidata eri masti äss-kaheksa ja Tarmol eri masti emand-kuningas. Flop andis abi vaid Kupermanile, kes sai kaheksate paari, kuid river oli see, mis purustas Burgeti lootused saada ülivõimsaks liidriks, sest lauda tuli veel üks kaheksa.

Andres Burget jäi turniiri neljandaks, veidi enam mängumärke omanud Tarmo Mõttus kolmandaks. Mäng Dmitri ja Aleksandri vahel kujunes lühikeseks, sest Aleksandr Kuperman sai üheksate paariga Dmitrist jagu ning võitis aasta esimese suurturniiri ning 1864 eurot.

Turniiri osavõtumaks oli 70 eurot.

Traditsioonilist pokkeriturniiri TrioBet Live korraldatakse igal kuul Eestis, Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles