Kes kütib Tammelinna kasse?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammelinlaste kinnitusel on nende linnaosa vaikne ja rahulik paik, kus kassidel lastakse vabalt ringi kõndida. Pildil jalutab kohalik kass nimega Joss mööda Lemmatsi tänavat. Tema kehast avastasid loomaarstid mõne aja eest kolm kuuli, mis polnud loomale siiski eluohtlikud.
Tammelinlaste kinnitusel on nende linnaosa vaikne ja rahulik paik, kus kassidel lastakse vabalt ringi kõndida. Pildil jalutab kohalik kass nimega Joss mööda Lemmatsi tänavat. Tema kehast avastasid loomaarstid mõne aja eest kolm kuuli, mis polnud loomale siiski eluohtlikud. Foto: Kristjan Teedema

Tammelinna elanik Kadri Kask kinnitas, et õhu­­püssist haavatud kasse on kohalikud märganud ka varem, kuid nüüd, mil kuulist sai vigastada pere noor kass, kes ravile vaatamata suri, tegi ta politseisse avalduse.

«Lihtsalt sai mõõt täis,» põh­­jendas ta. Naabritega su­­heldes sai ta teada, et tulista­ja ohvreid on veelgi. «Miks me peame üheainsa jõhkardi pä­­rast elama hirmus?» küsis ta.

Väljaskäijad kassid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles