Põhikoolilapsed stardivad karjääriteemalisele maastikumängule

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Rajaleidja keskus korraldab 18. mail põhikooliõpilaste karjääriteemalise maastikumängu, mis saab keskpäeval alguse pargialalt Tartu loodusmaja ja loomemajanduskeskuse vahel.

Juba traditsiooniks kujunenud Tartumaa põhikoolinoorte orienteerumismängule on registreerunud võistkondi nii linnast kui maakonnast, nii koolidest kui noortekeskustest, teatas Rajaleidja keskus. Maastikumängul osaleb kakskümmend neljaliikmelist võistkonda ehk 80 õpilast.

Karjäärimäng annab põhikoolinoortele võimaluse panna proovile oma meeskonnatööoskusi, teadmisi ametite maailmast ning ka loomingulisust. Nuputamisülesanded asuvad kümnes kontrollpunktis. Oma punktidega on väljas mitmed linnas paiknevad asutused, nagu PRIA, Tartu erakool, Tartu loodusmaja, Disainimaja, Aura veekeskus, Tartu kutsehariduskeskus, Tartumaa Rajaleidja keskus.

Võistkonnad liiguvad ning lahendavad ülesandeid loodusmaja ja loomemajanduskeskuse vahelisel pargialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles