Aasta kestnud heategu lõppes peoga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raeplatsil aset leidnud laste kontserdi ajal said kõik kohaletulnud veel annetada kas õhupalle või väikesi öökulle ostes või telefoni annetusliinile helistades. Kontsert teenis diabeetikutest laste toetuseks senisele 8500 eurole juurde 850 eurot – niisiis ka seitsmenda insuliinipumba raha on koos. Tasus laulda ja tantsida.
Tartu raeplatsil aset leidnud laste kontserdi ajal said kõik kohaletulnud veel annetada kas õhupalle või väikesi öökulle ostes või telefoni annetusliinile helistades. Kontsert teenis diabeetikutest laste toetuseks senisele 8500 eurole juurde 850 eurot – niisiis ka seitsmenda insuliinipumba raha on koos. Tasus laulda ja tantsida. Foto: Kristjan Teedema

Kui laste laulupidu «Meie panus» Tartu raeplatsil lõppes ning selle korraldajad Triin Karis ja Merili Ginter olid kõiki kohaletulnuid ja annetajaid tänanud ning lavalt maa peale laskusid, ootas neid ees hulk inimesi, kes soovis neid kallistada.

Nende seas oli ka kaks niisugust perekonda, kus kasvab diabeetikust laps ning kes olid saanud just tänu Triin Karise ja Merili Ginteri rahakogumisoskusele ja organiseerimisvõimele insuliinipumba.

Terve aasta jooksul on Triin Karis ja Merili Ginter käsitööesemeid meisterdades, kogudes ja müües ning muid ettevõtmisi korraldades ning seda tööd Eesti laste ja noorte diabeedi ühinguga koordineerides teeninud haigete laste peale mõeldes 8500 eurot. Sellest rahast on jätkunud kuue insuliinipumba ja mitmete teiste ravitarvikute ostuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles