Uus nädal toob Tartusse Indiefesti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii kohalikud alternatiivmuusikalemmikud kui ka põnevad eksperimentaalsed esinejad Põhjamaadest kogunevad nädala pärast Tartusse Indiefestile.

Korraldajate teatel saab festival hoo sisse neljapäeval avapeoga Sisevete saatkonnas. Tartu kesklinna «pargitud» praamil astuvad üles Tartu meeleoluga Maria Stuart, indie-pop-rock bänd Jelly Rue, lõunanaabrite süntroki bänd The Citizens LV ja Saaremaa kadakate vahelt sirgunud progressiivset džässi viljelev instrumentaalbänd The Werg.

Reede õhtu Genialistide klubis toob publiku ette eesti indie-muusika paremiku, ning uut muusikat võib oodata lausa mitmelt esinejalt. Õhtu peaesineja on elektrooniline HU?. Oma uhiuut kauamängivat esitleb Kali Briis Band. Publiku ette astub ka uuenduskuuri läbi teinud Laika Virgin ja Pärnust pärit rokkarid The Boondocks.

Festivali kõige mahukama programmiga päev on laupäev ja see algab Kalevi tänava pargis. Muusikaga kostitavad Dagö ja Trad.Attack!, soome folkpopi esindaja Ravggon, Suurbritannia indie-rokki pakub April Towers. Suurüllataja on ka Vanemuise balletitantsijate ansambel Läbi Linna.

Indiefesti lõpetab klubiõhtu Genialistide klubis, mis on loodetavasti maiuspala elektroonilise indiemuusika austajatele. Üles astub Sturle Dagsland Norrast, Eesti oma Ekke, MiaMee, ja Von Dorpat.

Täpsemat infot programmi kohta leiab festivali kodulehelt indiefest.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles