Pikalt remonditud Pargi tänav hakkas kohe lagunema (3)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargi tänaval sõites tasub autojuhtidel olla tähelepanelik, sest tänavakattest turritavad välja suured klompkivid. Sademevesi on kohati minema uhtunud odava vuugitäite, mille asendamiseks võib nüüd linnal kuluda hinnanguliselt kuni kümme tuhat eurot.
Pargi tänaval sõites tasub autojuhtidel olla tähelepanelik, sest tänavakattest turritavad välja suured klompkivid. Sademevesi on kohati minema uhtunud odava vuugitäite, mille asendamiseks võib nüüd linnal kuluda hinnanguliselt kuni kümme tuhat eurot. Foto: Mari-Liis Pintson

Tartu ühe ilusama tänava pikaleveninud remont sai läinud aasta oktoobris küll valmis, ent uhke kivisillutise parandustööd tuleb juba suve hakul ette võtta.

Pargi tänaval sõites tasub autojuhtidel tähelepanelik olla, et mitte põrutada otsa suurtele klompkividele, mis kivisillutisest välja turritavad, jättes mulje, justkui oleks keegi tänavakatte kallal vandaalitsemas käinud ja kivid lihtsalt teest välja kangutanud.

Vandaalid on seekord aga süüst puhtad, sest tegelikult kergitab kive hoopis suure kaldega tänavast alla voolav vihmavesi, mis on ära uhtunud kivide vahele paigaldatud odava vuugitäite.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles