ERMi juurde kerkib kahe väljakuga jalgpallikompleks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Welco nõukogu liikmed Tõnu Tiirmaa (vasakult), Andres Joosep, Edgar Leht ja Villem Lõbu seisavad kohal, kus hiljemalt kahe aasta pärast pallile valu antakse.
JK Welco nõukogu liikmed Tõnu Tiirmaa (vasakult), Andres Joosep, Edgar Leht ja Villem Lõbu seisavad kohal, kus hiljemalt kahe aasta pärast pallile valu antakse. Foto: Sille Annuk

Tulihingeliste poolehoidjate poolest tuntud Tartu JK Welco on võtnud tõsiselt käsile klubi jalgpallikompleksi väljaehitamise. 

Kahe muruväljakuga kompleks, kus kõige optimistlikumate prognooside kohaselt saaks nahkkerale pihta anda juba järgmisel aastal, rajatakse Raadile otse uue ERMi vastas asuvale ligi kolme hektari suurusele krundile.

Krunt kuulub linnale, kuid teisipäeval otsustas linnavalitsus, et maa antakse Welcole kümneks aastaks tasuta kasutada. Peale jalgpalliväljakute rajab klubi sinna tribüünihoone, avaliku parkla ning tagab aasta ringi hoolduse ja heakorra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles