Karlova uus kohvik levitab hõrku röstimislõhna

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova Kohvi eestvedaja Laura Mähar (vasakul) ja kohviku toiduentusiast Laura Valli lubavad külastajatele pakkuda omapärast menüüd ja maitsvat kohvi.
Karlova Kohvi eestvedaja Laura Mähar (vasakul) ja kohviku toiduentusiast Laura Valli lubavad külastajatele pakkuda omapärast menüüd ja maitsvat kohvi. Foto: Kristjan Teedema

Karlova päevade raames on täna terve päeva avatud ligi 30 kohvikut. Kui suurem osa tegutseb vaid ühe päeva, avab festivali ajal endise Siilu poe ruumides Tähe tänaval külastajatele uksed täiesti uus kohvik Karlova Kohv.

Täna hommikul oodatakse Karlova uude kohvikusse külastajaid poole kaheksast hommikul õhtuni välja. Lisaks joogi- ja söögimenüüle saavad päevasel ajal kohvikut külastavad inimesed osa von Bombi maali sünnist, mis hakkab kaunistama uue kohviku seina. Õhtupoolikul võib kuulata aga elavat muusikat.

Uue kohviku eestvedaja Laura Mähari sõnul on kohvik keskendunud, nagu nimigi ütleb, kohvile, täpsemalt ökokohvile. Maikuus pakutakse külastajatele veel seda kohvi, mis on röstitud Berliini röstikojas. Juunist aga hakkab kohvik töötama samuti ökokohvi röstikojana, mis lisaks kohapeal kohvi pakkumisele plaanib värskelt röstitud kohvi müüa. Valikusse tuleb kolm kuni viis kohvisorti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles