Suline pall tõi Tartumaale hulga medaleid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarissulgede medalid.
Paarissulgede medalid. Foto: Heiki Sorge

Sulgpallurid võistlesid läinud nädalavahetusel Tartus sarja Paarissuled kolmandal etapil ning parimaid selgitati viies tugevusklassis.

Rahvusvahelise paarissulgpallivõistluse korraldaja Heiki Sorge sõnul kogunes Emajõelinna üle 200 mängija Lätist, Venemaalt ja Eestist. Kokku peeti 14 väljakul 210 mängu, kus mängiti 16 501 punkti.

Meistriliiga meespaarismängus võitsid esikoha Heiko Zoober / Mikk Õunmaa (Triiton), jättes teisele kohale Raul Käsneri / Kristjan Kaljuranna (TÜASK). Naispaarismängu finaalis näitasid Nõo tüdrukud Kristin Kuuba ja Helina Rüütel taas väikest paremust Kati-Kreet Marrani ja Sale-Liis Teesalu (Nõo SK / Triiton) üle.

Esiliigas võitsid esikoha Hendrik Neemre / Revo Posti ja Marta Kaart / Kätrin Lepp. Teises liigas olid parimad Martin Jürgenson / Kaspar Tootsi ning Kristel Kilk / Laura-Liis Rämman.

Kolmanda liiga parimateks said Aleksandr Yaremchuk / Vadim Yunak (Badminton Fan) ning Helina Juhkam/Anni Grete Kõrge. Neljanda liiga esikohad võitsid Davis Strazdins / Alens Zandovskis ning Ilola Tuulia / Marina Serova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles