H&M avab järgmisel nädalal Tartus kaupluse (3)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Rahvusvaheline rõivakett Hennes & Mauritz (H&M) avab 21. mail kell 10 oma esimese kaupluse Tartus Kvartali kaubanduskeskuses. Kahekorruseline ja ligi 2350 ruutmeetril paiknev H&Mi kauplus pakub moodi nii naistele, meestele, noortele kui ka lastele.

Lisaks rõivastele leiab Tartu kauplusest ka sisustus- ja ilutooteid.

21. mail kingitakse avamise puhul järjekorra esimesele viiele õnnelikule 100-eurone kinkekaart ning järgmisele 50-le külastajale 20-eurone kinkekaart.

«Meil on hea meel tõdeda, et tartlaste ning lõunaeestlaste pikk ootus saab peatselt läbi. Tartu klient on meid kaua igatsenud. Ootame põnevusega uste avamist modernses Kvartalis ning inspireeriva moe ja kvaliteedi toomist Eesti suuruselt teise linna,» märkis H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö.

H&Mi kauplus on Kvartali kaubanduskeskuses 21. maist avatud esmaspäevast laupäevani kell 10-21 ning pühapäeval kell 10-19.

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aastal ning pärast poe avamist Tartus on ettevõttel Eestis seitse kauplust. H&Mi laienemine jätkub kaupluse avamisega Rakveres selle aasta sügise hakul.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles