Mudilased pistavad näpud mulda

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile toimetasid lastehoiu Koogel ja Moogel hoovil hoiu omanikud Viivika Vahesaar (paremal) ja Liis Bogens koos oma kaheaastase tütre Lili Marleeniga. Taimede kastmisel olid abiks veel väike Thea-Tikker Pikhoff ja tema naabritüdruk Adeele Kiis.
Eile toimetasid lastehoiu Koogel ja Moogel hoovil hoiu omanikud Viivika Vahesaar (paremal) ja Liis Bogens koos oma kaheaastase tütre Lili Marleeniga. Taimede kastmisel olid abiks veel väike Thea-Tikker Pikhoff ja tema naabritüdruk Adeele Kiis. Foto: Kristjan Teedema

Tartu südalinnas autoliikluse eest varjul Laia tänava siseõue oli eile püsti pandud väike kasvuhoone. Selle kõrval ootasid mullakottide seltsis mitmesugused taimelapsed kasvuhoonesse pääsu, et saada osaks aianduskallakuga lastehoiust.

Liis Bogens ja Viivika Vahesaar on varem töötanud lastehoius. Kui Lai 30 majas jäid tühjaks Väikese Karu lastehoiu ruumid, viskas Bogens õhku mõtte üheskoos sinna oma lastehoid rajada. 

Vahesaar haaras pikemalt mõtlemata sellest kinni ning nüüd teevad nad viimaseid ettevalmistusi, et maikuu jooksul avada kaherühmaline lastehoid Koogel ja Moogel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles