Tartlased on teretulnud välitreeningutele

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik tund Tähtvere spordipargis.
Sportlik tund Tähtvere spordipargis. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond korraldab koostöös Tartu ülikooli kliinikumiga linna spordiväljakutel täiskasvanutele välitreeninguid.

«Välitreeningute eesmärk on julgustada inimesi kasutama kodulähedasi treeninguvõimalusi linna rajatud spordiväljakutel. Neile jagatakse üldisi treeningupõhimõtteid ja selgitatakse erinevaid võimalusi, mida spordiväljakute treeninguvahendid teha lubavad,» rääkis sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree. «Tervise arengu instituudi andmetel ei tegele ligi pool Eesti täiskasvanud elanikkonnast regulaarse tervisespordiga ning 42 protsenti täiskasvanutest tegeleb tervisespordiga harvem kui kord kuus.»

Füsioterapeut valib harjutused lähtudes registreerimisel antud infost, arvestades grupi suurust, osalejate vanust ja treeningukogemust. Treeningu käigus leitakse võimetekohased harjutused kõigile osalejatele.

Ühes treeningus saab osaleda 12 inimest. Osalemiseks peab täitma elektroonilise registreerimisvormi SIIN .

Sotsiaal- ja tervishoiuosakond teatab seejärel, kas soovija on treeningusse registreeritud. Siis saab juba ka täpse info treeningu toimumise kohta. Ootamatute ilmaolude tõttu treeningu ärajäämise korral võetakse registreerunutega ühendust.

Treeningute ajad ja kohad

  • 9. mail kell 18.15-19.15 Raja tänava spordipargis
  • 11. mail kell 17.15-18.15 Anne kanali spordiväljakul
  • 16. mail kell 18.15-19.15 Tähtvere spordipargis
  • 18. mail kell 17.15-18.15 Anne kanali spordiväljakul
  • 23. mail kell 18.15-19.15 Tamme staadionil

Tartu linna raha toel juhendavad treeninguid Tartu ülikooli kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku füsioterapeudid. Lisainfot võib küsida Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhatajalt Sirje Kreelt telefonil 506 5327. Näidistreeningud on osalejatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles