Tartus kadunuks jäänud Marju leiti surnuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib 20-aastast Marjut
Politsei otsib 20-aastast Marjut Foto: PPA

Eile palus politsei kodanike kaasabi, et leida pühapäeval Tartus oma elukohast lahkunud ja kadunuks jäänud 20-aastase Marju asukohta. Täna leiti noor naine surnuna.

Kurvastusega anname teada, et täna hommikul leiti Tartus piirkonnast, kus lähedastel Marjuga viimane kontakt oli, naise surnukeha, teatas Lõuna prefektuur. Välisel vaatlusel surnukehal vägivalla tundemärgid puudusid ning kadumise asjaolusid hinnates ei ole põhjust kahtlustada, et naise surma taga võiks olla kuritegu.

Seni teadaolevalt oli lähedastel viimane kontakt Marjuga telefonitsi 1. mail õhtupoolikul kella 18.45 ajal, mil ta ütles oma asukohaks Jänese matkaraja Tartus. Sellele infole tuginedes kontrollis politsei matkarada ja selle ümbrust. Paadiga sõideti läbi ka Emajõgi matkaraja piirkonnas. Otsinguid jätkati ööl vastu tänast. Hommikul leidsid möödujad neiu surnuna.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles