Tiigi seltsimaja direktorikonkursil on sõelale jäänud kaks kandidaati

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigi seltsimaja.
Tiigi seltsimaja. Foto: Margus Ansu

Tartu kultuurielu ühele keskusele ehk Tiigi seltsimajale uue direktori leidmine on võtnud arvatust kauem aega. Praegu on sõelale jäänud kaks kandidaati.

Direktori ametikohale kandideeris kaksteist inimest, kelle seast valiti välja neli, nemad said oma seltsimajaga seotud visioone vestluse käigus põhjalikumalt tutvustada. Nende nelja hulgast valiti välja omakorda kaks, kes astuvad sel nädalal linnavalitsuse personaliteenistuse spetsialistide ette.

Abilinnapea Tiia Teppan selgitas, et kuna Tiigi seltsimaja peetakse väga oluliseks kultuuriasutuseks, on linn võtnud asja väga tõsiselt ning seetõttu polegi valiku tegemisega kiirustatud.

Personaliosakond uurib põhjalikult kahe sõelale jäänud kandidaadi isiku- ja juhiomadusi ning seejärel peaks selguma ka sobivaim inimene direktori ametipostile. Küll märkis Tiia Teppan, et selle nädala jooksul uue direktori nime siiski veel teatavaks ei tehta. Ta lisas, et kui nimedest ta praegu rääkida ei saa, siis seda võib ta öelda küll, et alles jäänud kandidaatidest üks on mees ja teine naine. «Nii et soolist diskrimineerimist selles voorus ei ole,» naeris Teppan.

Viimased kaksteist aastat on Tiigi seltsimaja direktorina tegutsenud Riho Leppoja, kuid 1. juulist ta sel ametikohal enam ei jätka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles