Velorallil saab proovile panna sõiduoskuse ja nupukuse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Tartu kaubamaja kõrval algab täna kell 17 seikluslik rattaorienteerumine, mis annab võimaluse näidata oma rattaga sõitmise oskust ja paneb proovile noorte nupukuse.

Rallist saab osa võtta kõikvõimalikel ratastel, millel pole mootorit (näiteks jalgratas, tõukeratas, rula). Veloralli on tiimivõistlus ja osalemiseks tuleb kokku panna 2-4-liikmeline meeskond, kellega koos rada läbida.

VeloRalli on seikusmäng, kus oluline ei ole mitte sõidu kiirus vaid teadmised,
osavus ja vedamine. Võistlus koosneb erinevatest Tartu linna hajutatud punktide läbimisest.

Üritust korraldab viiendat aastat Tähe noorteklubi. Seekord kuulub võistlus ka Tartu tudengipäevade kavasse.

«Usun, et selleaastane ilm ei ole soosinud jalgrattaga sõitmist, just seepärast on Veloralli heaks ettekäändeks oma talvepuhkusel olnud jalgrattas välja tuua ning temaga mõned kiiremad ringid teha,» märkis ürituse korraldaja Angela Ader.

Neil, kellel pole õnnestunud sel aastal veel rattaga sõita, saavad Veloralli stardis nii ketti õlitada kui ka kumme pumbata.

Veloralli start on Tartu kaubamaja kõrval. Start on avatud 17.30-18.15. Finišis ootab võistlejaid muusika, esinevad tantsugrupid ning toimub ka autasutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles