Tosin aastat Rockiga bussiroolis

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Peri ütleb, et meeskonna käekäik läheb talle väga korda. «Kui mäng on kaotatud, siis ei lähe kilomeetrid üldse. Aga kui on võit, tundub isegi tee Leedust nii lühike,» lausub ta.
Kaimar Peri ütleb, et meeskonna käekäik läheb talle väga korda. «Kui mäng on kaotatud, siis ei lähe kilomeetrid üldse. Aga kui on võit, tundub isegi tee Leedust nii lühike,» lausub ta. Foto: Kristjan Teedema

Rocki ja Kaimar Peri (45) teed ristusid aastal 2004, kui meeskonna mänedžer Meelis Pastak otsustas peale järjekordset bussiga teele jäämist vahetada teenusepakkujat ning helistas Rõngus tegutsenud bussifirmasse Kimar Transport.

«Eks tol ajal oli selliseid bussifirmasid vähe ning me võtsime ju tõesti kõige odavamad pakkumised. Ükskord sõitsime Tartust Klaipedasse 10 tundi, järgmine kord sõitis bussijuhil terve pere kaasa, suurte külmadega ei läinud sageli bussid käima,» kirjeldab Pastak aega enne Kaimarit.

«Me ei tahtnud, et iga kord, kui on sõit, tuleb hakata jälle otsima uut bussi. Lõpuks jõudsimegi õnneks Kaimari juurde,» meenutab Pastak ning on aastaid tagasi tehtud valikuga silmanähtavalt rahul. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles