Gümnasistid meenutasid William Shakespeare´i (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru gümnaasiumi 11. klassis õppivad Stefani Vissel (vasakul) ja Keithi Lepla pidid lisaks Shakespeare,i tsitaatide tundmisele  orienteeruma ka Hugo Treffneri gümnaasiumi majas.
Võru gümnaasiumi 11. klassis õppivad Stefani Vissel (vasakul) ja Keithi Lepla pidid lisaks Shakespeare,i tsitaatide tundmisele orienteeruma ka Hugo Treffneri gümnaasiumi majas. Foto: Kristjan Teedema

Eile oli Hugo Treffneri gümnaasiumi koolimaja seintele peidetud 23 paberilipikut, mida kaunistas kogu maailmas tuntud luule­­taja ja näitekirjaniku William Shakespeare,i portree ning mõni mõtlemapanev tsitaat tema sulest.

See oli üks viis, kuidas treffneristid tähistasid suurkuju neljasajandat surma-aastapäeva. Rühm õpilasi, nende seas ka külalised Võru gümnaasiumist, pidi 25 minuti jooksul leidma üles võimalikult palju koolimajja peidetud tsitaate ning mobiiltelefoni kasutades otsima internetist, millisest näidendist tsitaat pärineb ning kes seda ütles.

Orienteerumine

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles