Vanem naine sattus jõkke

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28. aprilli hommikul kihutasid meedikud ja päästjad Emajõe äärde, et päästa vette läinud naine. Möödujad olid selleks ajaks naise juba välja aidanud.
28. aprilli hommikul kihutasid meedikud ja päästjad Emajõe äärde, et päästa vette läinud naine. Möödujad olid selleks ajaks naise juba välja aidanud. Foto: Risto Mets

Möödujad aitasid täna hommikul Tartus Narva mnt ääres Emajõest välja vanema naise, kes oli millegipärast vööst saati vees.

Veetemperatuur on Emajões praegu 8,1 kraadi, mis on suplemiseks sobilik üksnes talisupluskogemusega inimese jaoks. Möödujatele hakkas aga silma, et vanadaam oli riides, mistõttu tekkis kaaskodanikel tema pärast mure.

Kella 8.34 paiku sai häirekeskus kõne, milles teatati Emajões viibivast inimesest. Kohale sõitis päästemeeskond ja kiirabiauto. Abi saabudes oli daam aga juba kaldal ning kedagi päästma hakata polnud tarvis. Kiirabi aitas veest tilkuvate riietega naise siiski autosse, et tema tervist kontrollida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles