Pardiralli numbrite müük algas täna

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannipartide puhastustalgud 16. aprillil Soinastes.
Vannipartide puhastustalgud 16. aprillil Soinastes. Foto: Ulvi Kollom

Tänasest on Pardiralli kodulehel avatud pardinumbrite müük ning kõigil soovijatel on võimalik annetuse eest enda nimel võistlema saata vannipart, mis esindab teda 11. juunil kummipartide ujumisvõistlusel Kadrioru pargis.

Vannipardi sponsoriks saab hakata nii üksikisik, pere, sõpruskond kui ettevõte. Annetusi võib teha mitu ja toetada võistlustules paljusid parte.

Nummerdatud pardi sponsoriks saamiseks tuleb külastada enne 11. juunit Pardiralli kodulehte www.pardiralli.ee, klikata seal «Osale Pardirallil» ning määrata ja tasuda summa, millega soovitakse raskelt haigeid lapsi ja nende peresid toetada.

Seejärel kuvatakse annetajale tema pardi võistlusnumber ning seejärel jääb üle võistluspäeva oodata, et just sellele pardile pöialt hoida.

11. juunil leiab Kadrioru pargis aset heategevuslik kontsert ning tuhandete kummipartide ujumisvõistlus ehk Pardiralli: Kadrioru pargi kanalis lastakse vette 10 000 vanniparti, mis läbivad kindlaksmääratud distantsi.

Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale ürituse peaauhinna, mille on välja pannud Laevapiletid.ee. Selleks on koguperereis Rootsi koos majutuse ja pääsmetega Astrid Lindgreni Maailma. Kõikide teiste osalejate vahel loositakse välja palju toredaid üllatusauhindu.

Pardiralli on Eesti vähihaigete laste vanemate liidu ellu kutsutud heategevusüritus, mille eesmärk on koguda tänavu koos Tartu ülikooli kliinikumi lastefondiga annetusi vähihaigete laste ja nende perede tugikeskuse teenuste pakkumiseks ning raskelt haigetele lastele ravitoidusegude võimaldamiseks.

Pardiralliks valmistumisest oli Tartu Postimehes juttu juba aprilli keskel, mil 10 000 vanniparti toodi Pärnu lähedalt Vändrast, kus nad ühel kuival lakapealsel talvitusid, Tartu lähedale Soinastesse ühe lapsevanema koju, kus hulk vähihaigete laste vanemate liidu liikmeid ja vabatahtlikke ning lastefondi inimesi neid korda seadsid ja iga pardi võistlusvormi üle vaatasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles