Adra, Künni ja Vao tänavalt kaovad mülkad ning tolm

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märjal ajal Adra tänav (pildil) ning sellega seotud Künni ja Vao tänav upuvad, kuival ajal raputavad ja tolmavad. Nüüd otsustas Tartu linnavalitsus need uulitsad lõpuks põhjalikult korda teha.
Märjal ajal Adra tänav (pildil) ning sellega seotud Künni ja Vao tänav upuvad, kuival ajal raputavad ja tolmavad. Nüüd otsustas Tartu linnavalitsus need uulitsad lõpuks põhjalikult korda teha. Foto: Margus Ansu

Mõni päev tagasi, kui fotograaf Margus Ansu käis Adra tänavat pildistamas, ei uskunud sealsed elanikud, et nende auklik ja tolmav kodutänav tehakse korda. «Nii see on,» kinnitas Tartu linnapea Urmas Klaas. «Sel aastal kaotame ära Raadi linnaosas kolm suurt häbiplekki, teeme põhjaliku remondi Adra, Künni ja Vao tänaval.»

Kust selline otsus? Veel märtsi alguses rääkis Tartu abilinnapea Valvo Semilarski, et neid kolme väga halvas seisus tänavat selle aasta remondinimekirjas pole, heal juhul valmib tänavu nende remondi projekt.

Ülikooli tänav jääb ootele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles