Baeri tänava alguses avab uksed veini- ja õllebaar Von Bäär

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Bääri juhataja Mari-Liis Remmel ootab peagi kliente.
Von Bääri juhataja Mari-Liis Remmel ootab peagi kliente. Foto: Kristjan Teedema

Baeri tänava alguses avab sel nädalavahetusel uksed uus veini- ja õllebaar Von Bäär, mis meelitab rahvast vaba lava ja erilisema joogivalikuga.

«See tuleb selline mõnus olemise koht. Natukene teistsugune. Meil on suurem valik käsitööõllesid ja siin saab elavat muusikat kuulata. Baaris on väike vaba lava, kus saavad pilli mängida kõik, kes soovivad ja oskavad,» kirjeldas uut joogikohta OÜ Makrosterk juhatuse liige Margus Remmel.

Kuigi Von Bääris saab ka süüa, võib seda Remmeli sõnul pidada pigem joogi- kui söögikohaks. «Jah, suupisted ja kergemad söögid on ka menüüs, aga suuremat praadi ja lõunat meil süüa ei saa. Seepärast avame ka pärastlõunal,» lausus Remmel, kes on siiani proovinud kätt rohkem toitlustusäris.

«Sellist ägedat kohta Tartus veel ei olnud. Baeri 2 on ägeda ajalooga maja ja need on mõnusad ruumid. Tundus, et siia sobiks selline koht,» põhjendas Remmel uue joogikoha käimalükkamist. Ta on seisukohal, et ka kesklinnast kaugemal saab edukalt baariäri ajada.

«Nüüd hakkabki tekkima juba vastupidine trend. Kohad, mis jäävad kesklinnast kaugemale, aga millel on oma nišš, neil läheb aina paremini. Aparaat ja Barlova on pidevalt rahvast täis,» lausus Remmel. Von Bääri edus on ta kindel.

Uude kohta mahub istuma 50–60 inimest. Baar on lahti kella kolmest päeval. Nädala sees suletakse uksed kell üksteist õhtul, reedel ja laupäeval saab istuda kuni üheni öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles