Tartus loodud telemängu finaali jõudis kolm Tartuga seotud inimest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mälupokkeri» viie parima hulka ehk superfinaali pääses ka näitleja Maarja Jakobson.
«Mälupokkeri» viie parima hulka ehk superfinaali pääses ka näitleja Maarja Jakobson. Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Sel reedel jõuab superfinaaliga lõpule Tartus loodud telemängu «Mälupokker» esimene hooaeg Kanal 2 eetris. Finalistide seast leiab koguni kolm Emajõelinnaga seotud mängijat.

Vastamisi lähevad Tartus elav näitleja Maarja Jakobson, kes on varem osalenud seltskondlikel mälumänguõhtutel. Samuti Masingu kooli füüsikaõpetaja Kristjan Vällik, kes on üsna kogenud mälumängur ja võitnud ka «Kuldvillaku» saate. Veel leiab osalejate seast Tallinnast pärit Tartu ülikooli tudengi Kaarel Silmato, kes on mälumänguga rohkem kokku puutunud alles viimastel õpinguteaastatel. Ülejäänud kaks finalisti on Villu Tamme ja Jõgevamaalt pärit Alari Rebane.

«Mälupokkeri» mõtles seitse aastat tagasi välja Teet Kalmus, kes on soovinud formaati telesse viia juba 2009. aastast. 2011. aasta sügisel korraldati Tartus maailma esimene mälupokkeri võistlus. Ka telemängu tehniline lahendus on otsast lõpuni valmis tehtud Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles