Piimaring ergutab laua tagant tõusma

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsehariduskeskuse 
rekreatsioonikorralduse tudeng Küllike Kübarsepp tegi lõputööna koos SA Eesti Terviserajad projektijuhi Alo Lõokesega kutsekooli koridoridesse sisetervise­raja, mille ühes punktis saab koos sõbraga trips-traps-trulli mängida.
Kutsehariduskeskuse rekreatsioonikorralduse tudeng Küllike Kübarsepp tegi lõputööna koos SA Eesti Terviserajad projektijuhi Alo Lõokesega kutsekooli koridoridesse sisetervise­raja, mille ühes punktis saab koos sõbraga trips-traps-trulli mängida. Foto: Margus Ansu

Tartu kutsehariduskeskuse põrandad on eilsest kaetud roheliste ja oranžide noolekestega. Alustades kooli garderoobist oranžide noolte järgi liikumist, jõuab samasse kohta tagasi poole kilomeetri pärast, rohelised nooled toovad alguspunkti aga juba 160 meetri pärast.

Kooli spordijuhil Meida Veskusel on tükk aega hinges kripeldanud, et kutsehariduskeskuses on 300 töötajat, kes istuvad päevad läbi kontorilaua taga, lisaks veel õpilased. Kuidas saada nad kõik liikuma, et nad ei tooks passiivsuse põhjuseks ajapuudust või kehva ilma?

Tartu esimene

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles