Tartu poksijad said Eesti meistrivõistlustelt kõrgeid kohti

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poksikindad.
Poksikindad. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalavahetusel Sillamäel peetud poksi Eesti meistrivõistlused U15 ja U19 vanusele tõid võidurõõmu ka tartlastele.

Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi teatel teenis klubi poksija Raiki Kinsigo kuni 69 kg U19 klassis meistritiitli. Heas hoos olnud Kinsigo (treener Hannes Tamm) pidas kolm rasket võitlust. Finaalis tuli rinda pista vana rivaali Andri Bivovoliga, kes oli eelnevad kaks omavahelist kohtumist võitnud. Võitluslik finaalmatš kestiski kuni viimase raundini ja tulemuseks selle vanuse esimene Eesti meistritiitel TÜ ASKi poksijale.

U17 vanuste tüdrukute seas teenis hõbeda Gerda Pihle (treener Hannes Tamm) ja samas vanuserühmas kuni 44,5 kg kaalus Arnolt Beresovski (treener Vello Kibe).

Hästi esines poksiklubi Sirge poksija U19 ja kuni 56 kg arvestuses Aleks Kravets (treener Artur Sinilill). Kravets oli enne finaalmatši pidanud finaalivastasega neli kohtumist ja seis oli viigis 2-2, seega oli oodata taas tasavägist matši. Esimesest raundist kuni viimaseni oligi võitlus võrdne. Kohtunike häältega 2-1 tunnistati seekord Evgeni paremust. Kravetsile tasuks tubli hõbemedal.

TÜ ASK-ist saavutasid kolmanda koha veel U15 kuni 54 kg Alex Protšenko ja üle 76 kg Nikita Korobov (treener Vello Kibe).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles