Autod põrkasid Põlvas kokku kaks korda järjest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvas 16. aprillil avariis osalenud sõiduk.
Põlvas 16. aprillil avariis osalenud sõiduk. Foto: Politsei

Politsei otsib Põlvas laupäeval juhtunud avarii tunnistajaid. Õigupoolest oli avariisid lausa kaks.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus 16. aprillil kella 11.45 paiku Põlvas Kesk ja Piiri tänava ristmikul avarii, milles osalesid Citroen C4 ja Ford Ranger. Praegu teadaolevalt lahkus Ford Rangeri juht sellelt õnnetuspaigalt ning teine osapool Citroeni roolis järgnes talle.

Mõned minutid hiljem põrkasid samad sõidukid Põlvas Jaama tänaval uuesti kokku. Sealtki õnnetuspaigalt lahkus Ford Rangeri juht edasi ning sõitis edasi oma koduhoovi.

Vahejuhtumile reageerinud patrull selgitas juhtunu asjaolusid ning on selgitusi võtnud ka osapooltelt endilt. Mõlema avariiepisoodi täpsete asjaolude selgitamiseks vajab politsei aga pealtnägijate abi.

Kõigil, kes juhtusid nägema avariid nende sõidukite vahel Kesk ja Piiri tänava ristmikul või sellele järgnenud avariid Jaama tänaval, palutakse helistada politsei telefonil 79 98 386 või politsei infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles