Näod ja kassid seovad Supilinna Karlovaga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Tea Lemberpuu Lepiku tänava koduõue avaras kasvuhoones oma portreedega, millel pallaslik vaatenurk ja värvikäsitlus.
Kunstnik Tea Lemberpuu Lepiku tänava koduõue avaras kasvuhoones oma portreedega, millel pallaslik vaatenurk ja värvikäsitlus. Foto: Sille Annuk

Supilinnas Lepiku 9 õuel on täna õhtul kolm tundi igale huvilisele vaadata Marika Tali kassipildid ning Tea Lemberpuu portreed. See on Voronja galerii kuues korternäitus, mis asub klaasmajas ehk ühekorraga nii kasvuhoones kui grillmajas.

Kui tavaliselt on korternäitused lahti ühe päeva, siis seda väljapanekut näeb ka eelseisval laupäeval kell 13–17 ning siis töötab see paik veel kohvikuna. Klaasmajanäitus ja hoovikohvik on üks osa Supilinna päevade kavast.

Näituse osa nägusid, nii inimeste kui kasside omad, vaatab läbi klaasi juba kaugelt vastu, teiste takseerimiseks tuleb triiphoones tiir teha ning siis pakub külastajale vaatemängu ka õu, sest kõik paistab läbi – pildid ripuksid otsekui õhus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles