Algas tudengipäevadele registreerimise ralli

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengipäevade projektijuht Hendrik Roland Helm, juba paljusid tudengipäevi näinud kollane Villem ja ürituse programmijuht Madli-Johanna Maidla askeldavad mööda linna ringi, et esmaspäeval algavaks tudengite nädalaks valmis olla.
Tudengipäevade projektijuht Hendrik Roland Helm, juba paljusid tudengipäevi näinud kollane Villem ja ürituse programmijuht Madli-Johanna Maidla askeldavad mööda linna ringi, et esmaspäeval algavaks tudengite nädalaks valmis olla. Foto: Sille Annuk

Võib juhtuda, et täna on juba hilja ärgata neil, kes tahaksid osa võtta Eesti ühest suurimast mälumängust, 300 osalejaga Mälukast, mis peetakse maha järgmise nädala reedel Püssirohukeldris.

Tudengipäevade projektijuht Hendrik Roland Helm rääkis eile, et varasema kogemuse põhjal võib öelda, et Mäluka kohad täituvad ülikiirelt. Registreerimine algas eile õhtul ning Helm ennustas, et täna ei pruugi enam vabu kohti ollagi.

Küll aga ootavad tudengipäevade korraldajad veel täna ja homme demosid Tudengibändi konkursist osavõtjatelt. Tudengipäevade meediajuht Evelina Nõmme rääkis, et ehkki nime järgi on bändide konkurss justkui tudengitele mõeldud, piisab, kui muusikakollektiivis on kas või üks tudeng. Korraldajad rõhutasid, et tudeng on ka kutseõppur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles