Elvas tuleb eriti sportlik nädalavahetus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva rattamaraton
Elva rattamaraton Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Jooksusõpradel tasub laupäeval seada sammud männilinna, sest päeval joostakse seal murdmaad ja õhtul leiab aset Jüriööjooks. Pühapäeval saab aga matkata ja rattaga sõita.

Elva spordiliidu teatel antakse 23. aprillil kell 13 Elva staadionil start Eesti meistrivõistlustele lühikeses murdmaajooksus. Parimad selgitatakse kõikides vanuseklassides.

Võimlejad võistlevad samal päeval Nõo spordihoones Elva lahtistel meistrivõistlustel ilu- ja rühmvõimlemises.

Sama päeva õhtul kell 20 algab aga traditsiooniline Elva Jüriööjooks, kus osa kaheksaliikmelisi võistkondi jookseb võidu ja teised liiguvad oma tervise nimel ning rõhuvad rohkem kostüümidele.

Kohapeal on kavas ka võistlusmängud. Jüriööjooksule saab registreeruda Elva spordiliidu kodulehel.

Jüriööjooksul on kohal ka Elva Naiskodukaitse, kes pakub sooja teed ja kelle käest on võimalik soetada «Anname au» kampaania sinilillemärki, mida kandes näitad, et väärtustad veteranide panust meie ühisesse julgeolekusse ning tunnustad Eesti kaitseväe ja kaitseliidu veterane ja nende lähedasi.

Sportlikest üritustest korraldatakse päev hiljem Elvas veel matkamaraton ja rattamaraton. Matk algab kell 11 ja viib matkajad 13 km kaugusele Luke mõisaparki. Elva rattamaratonile antakse start keskpäeval ning selle distantsid on 50 ja 20 km.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles