Hoolimatus liikluses päädis kähmlusega parklas (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilisem konflikt sai väidetavalt alguse liiklusohtliku olukorra tekitamisest Tartus Riia tänaval. Illustreeriv foto.
Hilisem konflikt sai väidetavalt alguse liiklusohtliku olukorra tekitamisest Tartus Riia tänaval. Illustreeriv foto. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalal tekkis Tartus Vitamiini tänaval mehe ja naise vahel konflikt, mida politsei uurib alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politsei 14. aprillil teate selle kohta, et Tartus Riia tänaval kihutas sõiduk Mercedes-Benz ning sõitis järsult ette sõidukile Škoda. Teataja sõitis järgi ning mõlemad masinad peatusid Vitamiini tänaval kaupluse parklas.

Seal tekkis konflikt kahe sõidukijuhi, 42-aastase mehe ja 50-aastase naise vahel. Väidetavalt tõukas mees naist ning püüdis sulgeda oma auto ust, mille vahel naine parasjagu oli. Mees lahkus lõpuks parklast.

Arstiabi naine ei vajanud. Kõik asjaolud on selgitamisel. Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles