Ajujahil jäid sõelale kaks Tartu võistkonda

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pürg oma ideed tutvustamas.
Pürg oma ideed tutvustamas. Foto: Ajujaht

Eesti suurim äriideede konkurssil Ajujaht said selgeks seitse paremat. Tartust jõudsid finaali võistkonnad SprayPrinter ja Pürg.

SprayPrinteri näol on juhtmevaba printeriga, mis trükib pildid või kujundused nutitelefonist mistahes seinale, seda ka kodustes tingimustes, ilma eelnevate teadmiste ja oskusteta. Seadme kasutamiseks on tarvis SprayPrinterit, SprayPrinteri äppi ning nutitelefoni.

Pürgi ideeks on toota teklikotte, mis võimaldavad säilitada tekli kuju ning kaitsta seda kulumise ja tolmu eest. Eestis toodetakse aastas üle 13 000 tekli, kuid samaaegselt lähevad teklid võrdlemisi kiirelt vormist välja, kui neid hoiustatakse näiteks kapi või nagi otsas. Pürgi teklikott selle probleemi lahendab.

Lisaks SparyPrinterile ja Pürgile pääsesid seitsme parema sekkka ka FeelingStream, Foxcademy, Levidera E-Musicschool, RailReed ja Wisemile.

Ajujaht on Eesti Televisiooni eetris neljapäeviti kell 20.30. Võitja selgub otsesaates 26. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles