Kirurgid ootavad patsiente nüüd Maarjamõisa haiglas

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirurgi ambulatoorsele vastuvõtule tulev patsient on oodatud Maarjamõisa haigla N. Lunini tänava peaustest otse J-korpusesse, kus asub järjekorraautomaat (pildil) ja registratuur.
Kirurgi ambulatoorsele vastuvõtule tulev patsient on oodatud Maarjamõisa haigla N. Lunini tänava peaustest otse J-korpusesse, kus asub järjekorraautomaat (pildil) ja registratuur. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli kliinikumi kirurgiakliiniku ambulatoorne vastuvõtt asus seni L. Puusepa 1a majas ehk Maarjamõisa polikliiniku IV korrusel.

Nüüdsest on kirurgiakliiniku ambulatoorne osakond, see tähendab lastekirurgide, plastikakirurgide,  uroloogide, veresoontekirurgide ja üldkirurgide ambulatoorne vastuvõtt L. Puusepa 8 asuva Maarjamõisa haigla A-korpuse esimesel korrusel.

Kirurgiakliiniku ambulatoorset osakonda teenindab J-korpuse aatriumis asuv registratuur. Seepärast palutakse kirurgi vastuvõtule tulevail patsientidel hoonesse sisenemiseks eelistada Maarjamõisa haigla N. Lunini tänava poole jäävat peasissepääsu. Sealt on hõlbus suunduda registratuuri ning edasi arsti vastuvõtule.

L. Puusepa majajuht asub internetiaadressil http://www.kliinikum.ee/patsiendile, joonisel A-tähele klikates hüppab klikkajale ette A-korpuse juht või loetelu, mis kus asub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles