Tammeka jäi renoveeritud Annelinna kunstmuruväljakul löömatuks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka Annelinnas kaotusekibedust tunnistama ei pidanud ning vastaseid kostitati alati vähemalt kahe väravaga.
Tammeka Annelinnas kaotusekibedust tunnistama ei pidanud ning vastaseid kostitati alati vähemalt kahe väravaga. Foto: Kristjan Teedema

Tuleb tõdeda, et eelmise aasta novembris taasavatud Annelinna kunstmurustaadion osutus Tartu jalgpalli esindusklubi JK Tammeka jaoks tõeliseks kindluseks: kuuest seal peetud ametlikust matšist võitsid sinivalged viis, üks kohtumine jäi viiki.

Ots tehti lahti mullu 18. novembril, vahetult pärast renoveerimistööde lõppu, kui meistriliiga üleminekumängude avakohtumises nüpeldati Tallinna Kalevit 4:1.

Tänavust hooaega alustati seal 2:2 viigiga Narva Transi vastu, järgnesid 2:0 võit Paide linnameeskonna, 3:1 võit Rakvere Tarva ja 4:0 võit Sillamäe Kalevi üle. Annelinna-mängudele pandi võidukas punkt täna, kui karikasarja veerandfinaalis alistati 2:0 Tõrva JK.

Edaspidi peab Tammeka oma kodumängud Tamme staadionil, juba eeloleval reedel võõrustatakse seal Nõmme Kaljut. Kui aga hooaja lõpus peaks tekkima vajadus kunstmuruväljakul mängimiseks, siirdutakse juba Sepa jalgpallikeskusesse, mis valmib juuli alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles