Kvartal koormab Soola tänava üle

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvartali ärikeskus kasvatab Soola ja Aleksandri tänava liikluskoormust, suureneb nii jalakäijate kui autode hulk.
Kvartali ärikeskus kasvatab Soola ja Aleksandri tänava liikluskoormust, suureneb nii jalakäijate kui autode hulk. Foto: Kristjan Teedema

Valmiv Kvartali ärikeskus paneb proovile liikluskorralduse Soola tänaval, kus on juba praegu tihedama liiklusega kellaaegadel keeruline autodel ja jalakäijatel koos eksisteerida.

Kvartali ärikeskuse ehituse ajal muutus Aleksandri ja Soola tänava ristmiku liikluskorraldus. Senise samaliigiliste teede ristmiku asemel sai Soola tänavast peatee. Ristmikku on ka kõrgemale tõstetud, et autojuhid mõistaksid üheselt jalakäijatele tee andmise vajadust.

Tipptundidel kipub praegugi tekkima olukord, kus jalakäijaid ja Soola tänaval liikuvaid autosid on nii palju, et Aleksandri tänavalt Soola tänavale pääsemine on õnnemäng. Mis saab siis, kui Kvartali keskus uksed avab ja üle kolmesajakohalisest parklast hakkavad autod välja sõitma Soola tänavale?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles