Laopõlengut uurib kriminaalpolitsei

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefektuuri politseinikud ja Lõuna päästekeskuse menetleja käisid eile Teguri tänaval laupäeval mahapõlenud Bambona laohoone juures uurimas, kust ja millest tulekahju alguse sai. Fotograafi saabudes oli vaatluse all lao osa, mis piirneb naaberkinnistuga. Uurimistulemustest politsei eile veel teada ei andnud.
Lõuna prefektuuri politseinikud ja Lõuna päästekeskuse menetleja käisid eile Teguri tänaval laupäeval mahapõlenud Bambona laohoone juures uurimas, kust ja millest tulekahju alguse sai. Fotograafi saabudes oli vaatluse all lao osa, mis piirneb naaberkinnistuga. Uurimistulemustest politsei eile veel teada ei andnud. Foto: Sille Annuk

Eile pärastlõunal töötasid Lõuna prefektuuri kriminaalpolitseinikud ja Lõuna päästekeskuse menetleja Teguri tänaval Bambona juur- ja puuviljalao juures, mis laupäeva õhtupoolikul ahervaremeks põles.

«Alustatud on kriminaalmenetlus, mille käigus selgitatakse välja juhtunu kõik asjaolud,» teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak. Ta lisas, et paraku on see napp info esialgu kõik, mida politsei avaldada saab.

«Ei oska veel öelda, kust tuli alguse sai,» ütles Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik. «Väljakutse oli, et laohoone juures põlevad euro-alused ja auto. Ei tea, kas väljakutse tegemise ajal oli tuld ka hoones sees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles