Tammeka teise liiga meeskonna vastu hinnaalandust ei tee

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka saadab Tõrvat murdma oma parimad pojad. Pildil äärepoolkaitsja Rasmus Tauts.
Tammeka saadab Tõrvat murdma oma parimad pojad. Pildil äärepoolkaitsja Rasmus Tauts. Foto: Kristjan Teedema

Eesti jalgpalli meistriliigas suurepäraselt alustanud Tartu JK Tammeka tuleb homme väljakule karikavõistluste veerandfinaalis, kui võõrustab Annelinna kunstmurustaadionil teise liiga meeskonda Tõrva JK-d. Tammeka peatreener Indrek Koseri sõnul eeldatavat autsaiderit mütsiga lööma ei minda.

Tammeka alistas laupäeval meistriliigas 1:0 Pärnu linnameeskonna ning juba reedel ootab ees mõõduvõtt liigatabeli liidri Nõmme Kaljuga. Siiski teatas Koser, et midagi hoidma ei hakata.

«Mingit hinnaalandust me ei tee ja paneme välja maksimumi, sest karikasari on meile samamoodi tähtis ja tahame jõuda nelja parema hulka,» ütles Koser. See tähendab ka seda, et platsile jooksevad ikkagi põhimehed.

«Võib-olla mõned muudatused on koosseisus, aga arvatavasti mitte väga palju. Keda on vaevamas mingi väiksem vigastus või kuskilt annab tunda, siis neid säästame, aga üldplaanis ikkagi läheme maksimaalselt hea koosseisuga ja skeemitama ei hakka,» kinnitas Tammeka loots.

Koser lisas, et asja võetakse mäng-mängult ning praegu on prioriteet karikamäng, Nõmme Kalju vastu hakatakse sõjaplaani pidama kolmapäeval.

Tammeka vastane Tõrva JK on pallimas teise liiga Lõuna/Lääne piirkonnas. Hooaja algus pole olnud neil just parimate killast: kaotatud on kõik kolm sen ipeetud matši väravate vahega 3:8.

Mäng Annelinna kunstmurustaadionil algab homme, 12. aprillil kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles