Tartu tantsiv turundaja

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kalberg on mõne kuu ametis olnud Tartu linna turundusjuhina, aga kümned noored tartlased teavad teda kui ägedat tantsutreenerit. Pilt on tehtud kolmapäevaõhtuses tantsutrennis Anne noortekeskuses.
Helen Kalberg on mõne kuu ametis olnud Tartu linna turundusjuhina, aga kümned noored tartlased teavad teda kui ägedat tantsutreenerit. Pilt on tehtud kolmapäevaõhtuses tantsutrennis Anne noortekeskuses. Foto: Margus Ansu

Ei jää kahtlustki, et juhendaja on nõudlik: «Ära vehi niisama kätega, tee konkreetne liigutus.» Terve toatäis tüdrukuid Anne noortekeskuse peegelseinaga saalis, käed pea kohal, kordab äsjast viibet randmest kõverdatud kätega. On hoogu ja silmad säravad.

Käib tantsukooli Error treening, nõudlik juhendaja on kooli juhataja ja treener Helen Kalberg.

See, mida Error teeb, ei ole tantsusport, kuigi mõned kooli lapsed võistlevad tantsuspordis. Pole valssi, sambat ega kaerajaani. Tantsupeole ei minda, küll aga Koolitantsule. Poisid käivad ka breigivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles