Maaülikool seisis Sakule südikalt vastu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki Eesti meistriliiga finaalseeria esimene mäng, milles kohtusid EMÜ SK ja SK Link/Saku.
Saalihoki Eesti meistriliiga finaalseeria esimene mäng, milles kohtusid EMÜ SK ja SK Link/Saku. Foto: Kristjan Teedema

Saalihoki Eesti meistrivõistluste finaalseerias oli SK Link / Sakul täna võimalus võita kolmas otsustav mäng ja tulla Eesti meistriks. Maaülikooli spordiklubi võistkond ei lasknud sellel aga sündida ning kolme võiduni peetavas finaalseerias on seis nüüd 2:1 Saku kasuks.

Täna maaülikooli spordihoones peetud mängus püüdsid tartlased kodupubliku ees end kokku võtta ning see ka õnnestus. Juba mängu 58. sekundil avas EMÜ SK võistkonna liige Jaan Tähiste skoori, millele meeskonnakaaslane Pavel Semenov lisas teisegi värava.

Ka Saku sai avakolmandikul punktiarve avatud, kuid maaülikool lisas vaheaja eel veel kaks väravat.

Teise kolmandikaja alguses lõid mõlemad võistkonnad värava. Pärast seda muutus mäng närviliseks ning kohtunik määras mõlema võistkonna esindajatele karistuseks kaheminutilisi mängust eemaldamisi. Vaheajale mindi seisult 6:3 maaülikoolile.

Viimane kolmandik algas esmalt tartlaste, seejärel sakulaste väravaga. Närviline mäng jätkus. Lõpptulemuse 8:5 vormistas maaülikooli poolelt Daniel Matsukevitš mängu 53. minutil.

Neljas finaal toimub juba pühapäeval kell 14 Kiili spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles