Laupäeval joostakse Parkmetsa jooksu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkmetsa jooksu start 2015.
Parkmetsa jooksu start 2015. Foto: Ardo Säks

Laupäeval, 9. aprillil kell 13 stardib Treenitus MTÜ eestvedamisel järjekorralt viies Parkmetsa jooks, mis avab Lõuna-Eesti jooksuhooaja. Starti on lubanud minna ka Liina Luik, kes valmistub Rio olümpiamaratoniks.

Seitsme kilomeetri pikkusel vahelduva pinnasekattega jooksul teeb koduse hooaja avastardi lisaks Liina Luigele ka olümpianormi täita üritav Leila Luik. Samuti on stardis keskmaajooksja Rauno Laumets, kes on koduse konkurendi Allar Lambi puudumisel jooksu üheks favoriidiks.

Stardijoonele astuvad ka laskesuusataja Indrek Tobreluts, siiani väga heas vormis püsiv vanameister Vjatšeslav Košelev ning pikamaajooksja Raivo Alla, kelle isiklik maratonirekord on 2.27,04.

Lisaks Raja tänava pargis peetavale jooksule on kavas ka tervisekõnd ja lastejooksud. Samuti soojendusvõimlemine, järelvenitus ja eraldi mõõduvõtt 100+ kg spordisõpradele.

Lisainfo veebilehel www.treenitus.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles