Kehvad kosjad tulebki tagasi lükata

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suuruselt teine linn pole suutnud Kesklinna lastekeskuse lasteaaeda kahe aastaga ära remontida. Samal ajal on ära lammutatud ja nullist üles ehitatud pirakas kaubanduskeskus.
Eesti suuruselt teine linn pole suutnud Kesklinna lastekeskuse lasteaaeda kahe aastaga ära remontida. Samal ajal on ära lammutatud ja nullist üles ehitatud pirakas kaubanduskeskus. Foto: Margus Ansu

Minu toona nelja-aastasele pojale olid 2014. aasta märtsihommikud väga põnevad: kesklinnas number 7 bussi oodates oli tore vaadata, kuidas võimsad masinad vana kaubamaja hoonet purustasid. 

Number 7 bussi ootasime aga selle pärast, et sõita Eerikale, täpsemalt küll Ülenurme valda Õssu külla, kuhu oli ümber kolitud Kesklinna lastekeskuse lasteaed, sest selle Akadeemia tänaval asuv maja oli varisemisohtlikuks muutunud.

Kaks aastat hiljem on nii, et 21. mail tehakse vana kaubamaja kohale kerkinud uus Kvartali keskus suure pidulikkusega lahti, ent meie seis on endine ning ikka tuleb igal hommikul võtta ette tee Õssule ja pärast tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles