Koduväravas üllatanud postist sai tülikas peatus (21)

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puupilli bussipeatus tekkis läinud aasta lõpul Svetlana Pärna kodu­värava ette. Et soovimatus peatuses bussiootajad eramaale ei satuks, on teemaa ja eramaa vahele löödud postid ning veetud kilelint.
Puupilli bussipeatus tekkis läinud aasta lõpul Svetlana Pärna kodu­värava ette. Et soovimatus peatuses bussiootajad eramaale ei satuks, on teemaa ja eramaa vahele löödud postid ning veetud kilelint. Foto: Margus Ansu

Kõigepealt tekkis eelmise aasta lõpus post. Otse jalgvärava vastu. Miks see pandi, ei osanud Pärnade pere kuidagi arvata ja võttis nõuks asja Luunja vallavalitsusest uurida. Nii said nad teada, et nende õue alla Kabina teel Juhani puukooli naabruses on ette nähtud uus bussipeatus nimega Puupilli. Seepärast, et kõrval on kasvav asum, rahvas küsis ja muud bussipeatused jäävad kaugeks.

Svetlana Pärn ütles, et peatus ilmus nende aia taha salaja. Keegi ei teavitanud, midagi ei küsitud. Ometi algas asjaajamine peatuse rajamiseks juba aastal 2014. Margus Pärn lisas, et teeservas nende aia taga oli juba nõukogude ajal autode peatumiskoht, sest oli pood. Kuid nüüd ei saa enam parkida, sest kuidas sa peatuses pargid.

Luunja valla majandusnõunik Harri Lepp tõdes, et vaidlus peatuse üle on kestnud juba mitu kuud. Ta nentis ka seda, et peatus pandi riigimaale ja vald ei tulnud selle pealegi, et peab hakkama tegevust kooskõlastama naaberkinnistu omanikuga.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles