Kadunud Mati otsingud jätkuvad (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matit nähti viimati ööl vastu  29. märtsi Anne kanali ääres kohvikus Briis, mille seinale on kinnitatud ka tema otsimisest teavitav plakat.
Matit nähti viimati ööl vastu 29. märtsi Anne kanali ääres kohvikus Briis, mille seinale on kinnitatud ka tema otsimisest teavitav plakat. Foto: Risto Mets

Ehkki sugulased, politsei ja vabatahtlikud on ööl vastu teisipäeva kadunuks jäänud 21-aastast Matit otsinud kõigist võimalikest kohtadest, pole pingutused vilja kandnud.

Täna saabus Emajõele Peipsilt piirivalvurite alus, millelt hakati uurima Emajõge Sõpruse sillalt allavoolu. Jõge uurima ajendab otsijaid asjaolu, et Paju tänava piirkonnas leiti Emajõe äärest musta värvi sandaalid. Kas need kuulusid kadunud Matile või kellelegi teisele, pole praegu veel selge.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul jätkuvad otsingud jõel vajaduse korral ka homme. Samuti jätkub info ja vihjete kogumine tema võimalikest teistest asukohtadest.

Matit nähti viimati ööl vastu 29. märtsi Anne kanali ääres kohvikus Briis, kust ta lahkus kella 2 paiku öösel. Kohvikust pidi ta sõbra sõnul koju minema, kuid sinna pole ta praeguseni jõudnud. Tema kodutee, läheduses asuvad Emajõe kaldad ning soisem maastik on juba läbi otsitud nii inimjõul, paatidega kui ka kopteri abil.

Mati on 190 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Seljas oli tal helesinine kapuutsiga dressipluus ning jalas tumepruunid pikad püksid ning mustad kummist rannajalatsid. Tal võisid ees olla punakate klaasidega suuremad päikeseprillid.

Kõigil, kes on fotol kujutatud meest pärast 28. märtsi näinud või oskavad anda muud abistavad infot tema edasise teekonna kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles