Jõekohvikust võib lõpuks asjagi saada (2)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Emajõe Lodjaselts ankurdas vana praami Tartu südalinna Kalevipoja taha 2014. aasta juunis. Lubatud jõekohvikut seal avatud pole, lodjaselts on alusel korraldanud kontserte ja üritusi, rentinud kohta välja näiteks pidudeks.
MTÜ Emajõe Lodjaselts ankurdas vana praami Tartu südalinna Kalevipoja taha 2014. aasta juunis. Lubatud jõekohvikut seal avatud pole, lodjaselts on alusel korraldanud kontserte ja üritusi, rentinud kohta välja näiteks pidudeks. Foto: Margus Ansu

Tartu esimese lisaeelarve eelnõus on muu hulgas 15 075 eurot kesklinnas 2014. aasta juunist Emajões ankrus seisva MTÜ Emajõe Lodjaselts jõekohviku Sisevete Saatkond vee-, kanalisatsiooni- ja elektrivarustuse rajamiseks.

Aga mida tartlane selle raha eest saab – vanal praamil ju kõigile avatud jõekohvikut pole, lisaks ei ole Tartu linnakunstnik ja osa tartlasigi rahul selle rajatise väljanägemisega. 

Esimesse lisaeelarvesse kavandatud 15 075 eurot pole siiski mõeldud vaid Sisevete Saatkonnale, täpsustas Tartu abilinnapea Valvo Semilarski. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles