Valus löök: Rock läheb finaali mängima Brian Harperita

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki peatreeneril Gert Kullamäel (vasakul) tuleb tänases mängus hakkama saada ilma ühe põhimehe Brian Harperita 
(pildil paremal), kes vigastas 
viimases poolfinaalmängus põlve.
TÜ/Rocki peatreeneril Gert Kullamäel (vasakul) tuleb tänases mängus hakkama saada ilma ühe põhimehe Brian Harperita (pildil paremal), kes vigastas viimases poolfinaalmängus põlve. Foto: Margus Ansu

Rocki füsioterapeut Martin Vahimets ütles, et Harper kukkus viimases Valmiera poolfinaalmängus põlvele ning vigastas meniskit. Esialgu ei tundunud vigastus suur, sest ta sai kohtumise lõpuni mängida, kuid pärast bussisõitu ja ööd polnud jalg enam nii heas seisus.

«Kartsime, et ka mediaalne külgside on vigastatud, aga praegu näitavad testid, et side on ikkagi korras,» rääkis Vahimets. «Aga paar nädalat on ta kindlasti mängust väljas. Halvimal juhul isegi kauem. Mingi ime peale pole mõtet loota.»

«Ta ei saanud õieti kõndidagi ja pole pärast seda ühtegi trenni teinud,» lisas Rocki peatreener Gert Kullamäe. Talle on Harperi kõrvalejäämine valus löök, sest erinevalt poolfinaalivastasest Valmierast rõhub Šiauliai rohkem korvialusele jõule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles