Uus jäätisevabrik üllatab ootamatute maitsetega (1)

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätisevabriku eestvedaja Kaisa Murutari sõnul peab nende jäätis pakkuma emotsiooni ja kuna maitse on subjektiivne, ei pea emotsioon olema alati positiivne.
Jäätisevabriku eestvedaja Kaisa Murutari sõnul peab nende jäätis pakkuma emotsiooni ja kuna maitse on subjektiivne, ei pea emotsioon olema alati positiivne. Foto: Sille Annuk

Jäätisevabriku eestvedaja Kaisa Murutari sõnul sündis idee hakata tootma omanäolist ja tervislikku jäätist umbes poolteist aastat tagasi, kui ta oli lapsega kodus. 

«Olen kogu aeg teadnud, et minust ei saa palgatöötajat,» rääkis Murutar. «Mulle ei istu see, et ma pean kellegi teise pilli järgi tantsima. Olen alati teadnud ka seda, et tahan teha midagi toiduga seotut. Aga miks just jäätist, sellele ei oska ma vastata.» 

Ta ise pole seni väga suur jäätisesõber olnud. «Aga ma olen hea toidu sõber ja ma nägin Eesti jäätiseturul täitmata nišši,» ütles Murutar. Ta tuletas meelde, et kui ta hakkas poolteist aastat tagasi kodus jäätisega katsetama, oli LaMuu ainuke, kes Eesti turul käsitööjäätist pakkus. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles