Antoniuse õue tuleb aastaringne kohvik-restoran JOP! (1)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Antoniuse õue Maitseelamuste koda.
Pildil Antoniuse õue Maitseelamuste koda. Foto: Sille Annuk / Postimees

Veebruari lõpus välja kuulutatud avalikule konkursile Antoniuse õuele toitlustaja leidmiseks esitas ainsa pakkumise toitlustusettevõtja Chef Grupp, kes avab mai keskel Lutsu 3 ruumides aasta ringi tegutseva kohvikrestorani JOP!.

Kohvikrestoran avatakse esimesel korrusel. Suvisel ajal lisandub siseruumide 32 istumiskohale ka kuni 50-kohaline väliteenindusala.

Peale igapäevase toitlustamise hakkab ettevõtja pakkuma toitlustust ka seminaride, kontsertide ning muude Antoniuse õues toimuvate sündmuste ajal ning korraldama veiniõhtuid-koolitusi, toidukoolitusi ja muusikaõhtuid.

OÜ Chef Grupp esindaja Lasse Uustalu sõnul tuleneb uue kohviku eripära paljuski Antoniuse õue loomingulisest keskkonnast. «Siia tekib erinevate kunstide sulatusahi, kus kombineeritakse oskuslikult omavahel söök ja jook, tänapäev ja ajalugu, kujutav kunst ja disain, rahvuslikud ning põhjamaised stiilielemendid,» märkis ta.

Toitlustusettevõtja plaan on võita klientide südamed oskusliku kokanduse abil ning pakkuda sõbralikku, tähelepanelikku ja kiiret teenindust. Menüü vaheldub pidevalt, et külastajad saaksid ikka ja jälle midagi uut ja huvitavat proovida.

Kevadsuvisel ajal paneb toitlustaja suuremat rõhku väiksele toiduvalikule, milles on kiirelt valmivad toidud värskest, kohalikust ja hooajalisest toorainest. Sügistalvisel ajal pööratakse aga tähelepanu rohkem aega nõudvale menüüle.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles