Maaülikooli tudengimess ühendas jõud lahtiste uste päevaga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengimess
Tudengimess Foto: Erakogu

Kaks aastat tagasi Eesti maaülikooli aasta teo tiitliga pärjatud tudengimess tuleb sel aastal juba kolmandat korda. Seekord tehakse koostööd kõrgkooli lahtiste uste päevaga.

Messile oodatakse nii neid, kes veel gümnaasiumis õpivad ja otsivad edasiõppimisvõimalusi, kui ka neid, kes on juba üliõpilased ja soovivad varakult oma karjäärile tubli hoo sisse lükata.

Tudengimessil on kohal Eesti maaülikooli instituutide esindused ning üle viiekümne ettevõtte. Päeval toimuvad seminarid, kus esinevad Aleksei Turovski, Priit Viru (Adcash), Urve Palo, maaülikooli õppeprorektor Paavo Kaimre ja TÜ õppeprorektor Mart Noorma. 

Lahtiste uste päeval toimuvad erialade infotunnid, töötoad ja ekskursioonid. Näiteks saab tutvuda Baltimaade suurima putukakollektsiooniga ning teada ka seda, miks on kollektsioonid olulised. Kohapeal tehakse üks kolmemõõtmeline foto putuka silmast. Taimekasvatuse õppelaboris aga näidatakse, kuidas kerkib eri kvaliteediga viljast valmistatud saiapäts ning kuidas tehakse kartulikrõpse. 

Tudengimess ja lahtiste uste päev leiavad aset homme kell 10.30–17 Eesti maaülikooli spordihoones. Üritus on tasuta ja avatud kõigile huvilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles