Aadu Must aukohtust: päev alles noor, vaatame, millega üllatatakse

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must.
Aadu Must. Foto: Sille Annuk

Väidetavalt peaks lisaks Mailis Repsile täna Keskerakonna aukohtu ette astuma ka hiljuti Tartu piirkonna juhiks valitud Aadu Must, kes enda sõnul ei tea sellest midagi.

«Ma pidavat olema päevakorras, aga mind ei ole küll keegi kutsunud. Ma kuulen seda rohkem nii nagu teiegi - et kõik teavad, aga minul küll mingit kutset ei ole,» kommenteeris Aadu Must hommikul kell pool kümme aukohtu teemat.

Samas ta siiski ei välistanud, et ehk kutse veel tuleb ja ta peab tõepoolest kusagile aru andma minema. «Päev alles noor, vaatame, millega üllatatakse,» lõpetas Must lõbusalt.

Aadu Must valiti 12. märtsil tagasi Keskerakonna Tartu piirkonna esimeheks, edestades Edgar Savisaare soosikut Oudekki Loonet. Must rääkis enne valimisi, et piirkonna liikmeskond kasvas lausa tormiliselt, mujalt oli üle tulnud kolmkümmend niinimetatud rändhääletajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles