Suurhalli saatus selgub suveks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurhalli idee eestvedaja Tanel Tein loodab, et hiljemalt sügiseks on linn ära otsustanud, mismoodi ideega edasi minnakse.
Suurhalli idee eestvedaja Tanel Tein loodab, et hiljemalt sügiseks on linn ära otsustanud, mismoodi ideega edasi minnakse. Foto: Margus Ansu

Märtsi alguses külastas 11-liikmeline Tartu esindus Hel­­sin­­gis asuvat Hartwall Arenat ning Soome arhitektuuribürood Larkas & Laine, kes on Tartule välja pakkunud liigutatava põranda ja tribüünidega halli kontseptsiooni.

Delegatsiooni kuulusid teiste hulgas abilinnapea Kajar Lember, Rocki mänedžer Meelis Pastak, 2003. aastal valminud Tartu linnahalli tasuvusuuringu üks autoritest Andrus Mölder, linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson ning Tartu suurhalli idee eestvedaja Tanel Tein.

Teini sõnul oli nii talle kui linnavalitsuse liikmetele oluline näha, kas arhitektuuribüroo väljapakutud mehaaniline süsteem, mis liigutab nii põrandat kui pealtvaatajate tribüüne, on üldse reaalne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles