Tartu politsei tabas röövijad teolt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peksmine. Pilt on illustratiivne.
Peksmine. Pilt on illustratiivne. Foto: PantherMedia / Scanpix

Tartu kesklinnas peeti ööl vastu tänast kinni kolm inimest, kes peksid julmalt 37-aastast meest ning röövisid temalt 600 krooni.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall märkis, et kuriteo Tartus Küüni tänaval tuvastas politsei juhtimiskeskus kell 2.20 videoseire abil. Videopildilt oli näha, kuidas kaks meest peksid käte ja jalgadega ühte maaslamajat ning sorisid tema taskutes.

Lisaks andis vägivaldsest intsidendist politseile teada ka parasjagu kesklinnas olnud taksojuht.

Seirekaamerast selgus seegi, et ohvril otsiti taskud põhjalikult läbi ja tema rahakotist võeti ära kogu sularaha, kokku umbes 600 krooni.

Kesklinna läheduses patrullinud politseinikud reageerisid väljakutsele ning pidasid kohapeal kinni kaks meest: 29-aastase Priidu ja 33-aastase Vjatšeslavi, keda kahtlustatakse röövi toimepanemises. Kinni peeti ka meeste seltskonnas viibinud 32-aastane naine, kes röövimises küll ei osalenud, ent jälgis juhtunut eemalt.

Röövi ohvriks langenud mees viidi traumapunkti kehavigastuste fikseerimiseks ja esmaabi andmiseks. Röövi toimepanemises kahtlustatavad Priit ja Vjatšeslav toimetati arestimajja valveuurija jutule.

Lõuna Prefektuur alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku § 200 lg. 1 alusel, mis käsitleb võõra vallasasja äravõtmist ebaseadusliku omastamise eesmärgil, kui see on toime pandud vägivallaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles