Kuni 20-aastaste neidude Eesti meistriks võrkpallis tulid tartlannad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni 20-aastaste neidude Eesti meistriks võrkpallis tulid Tartu SK Duo neiud.
Kuni 20-aastaste neidude Eesti meistriks võrkpallis tulid Tartu SK Duo neiud. Foto: Erakogu

Läinud nädalal Võrus peetud kuue võistkonna finaalturniiril võrkpallis saavutasid Salva Tartu neiud esikoha, võites kõik vastased.

Kõik viis kohtumist võideti, aga iga võidu nimel tuli kõvasti vaeva näha ning kohati suudeti uskumatuid kaotusseise võiduks mängida, kinnitas Salva Tartu mänedžer Hendrik Rikand. Näiteks oldi Selver Tallinnaga geimidega 0:2 taga ja kolmandaski 14:23, kuid neiud ei kaotanud usku ja võitlesid lõpuni, kirjeldas Rikand. Geim lõppes seisul 28:26. Sellest said tartlnannad nii palju jõudu juurde, et kogu mängu saatus pöörati enda kasuks.

Eesti meistriks tulnud võistkond mängis koosseisus: Anna Ulst ( kapten), Liisa Soomets, Ingrid Kiisk, Eleri Leht, Kertu Kollo, Laura Tobreluts, Mai-Liis Logina, Annabel Pruer, Janely Simenson-Plakso ja Annett pendarov.

Võistkonda juhendas Hendrik Rikand. Hooaja vältel on neidusid treeninud Margit Keerutaja, Liina ja Kristjan Kais ning naiskonna treeningutel Alar Kaljuvee.

Tartust osales turniiril ka Tartu Kalevi naiskond, kes võitis neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles